Geld verdienen met email Online weddenschappen met gratis geld Geld verdienen door vriendenkorting
Wij vertellen u hoe u gemakkelijk geld kunt verdienen op internet!

Gratis krasloten geld

Geplaatst op: 26-05-2014

Vroeger werd het nog regelmatig gedaan door de buurtwinkel op de hoek. Zij gaven jou nog wel eens een gratis kraslot in de hoop dat ze jou konden helpen bij het waarmaken van jouw gelddroom. Tegenwoordig komt dat nog zelden voor. Toch worden er nog regelmatig gratis krasloten weggegeven, niet offline maar online! Op dit moment zijn er 3 websites online die jouw een gratis startbedrag geven en die jouw een aantal interessante extra's geven. Elk van deze drie aanbieders gunnen jou namelijk €5,-, wat een totaal maakt van €15,- om krasloten online uit te proberen. Daarnaast zijn er ook nog enkele aanbieders die in sommige gevallen een gratis krasloten cadeau geven wanneer je een nieuwe klant lid maakt van de website! Meer hierover weten? Kijk dan bijvoorbeeld op een portaal als Kraslotenkrassen.com om een groot aantal kraslot aanbieders te vinden. Om alvast goed te beginnen kun je de volgende 3 aanbieders eens bekijken. Dit zijn de aanbieders die jou altijd een flinke welkomstbonus gunnen!

Scratch2Cash

Een van de eerste aanbieders van online krasloten was Scratch2Cash. Al een geregelde tijd zijn zij actief op de online markt, en dat zal de komende jaren ook niet veranderen. Zij bieden krasloten aan met een hoofdprijs van maar liefst €200.000,-! Daarnaast hebben zij een winkans van 1:3. Met een gratis tegoed van €5,- is de kans natuurlijk ontzettend groot op prachtige prijzen! Daarnaast hanteren zijn nog een lucratieve extra's wat betreft eventuele stortingen. Bij een storting tot €100,- wordt het bedrag namelijk verdubbeld! Stort je dus €50,-? Dan ontvang je nog eens €50,- op je account!

Hopa

Een van de jongste aanbieders in de online krasloten markt is Hopa, maar dit is zeker een van de leukste aanbieders van dit moment. Deze aanbieders gunt jou net als Scratch2Cash ook een €5,- welkomstbonus om jezelf te oriënteren op de website.

Prime krasloten

De derde aanbieder die jou een gratis tegoed gunt van €5,- speelgeld is Prime Krasloten. De naam kan je bekend voorkomen van de welbekende gokkasten genaamd Primeslots. Dit is inderdaad van dezelfde firma!