Gratis fruitautomaten speelgeld Gratis krasloten geld Online weddenschappen met gratis geld
Wij vertellen u hoe u gemakkelijk geld kunt verdienen op internet!

Geld verdienen met kortingssites

Geplaatst op: 20-01-2014

Als je geld wil verdienen met internet, of anders verwoord: geld in je portemonnee wil houden met internet, kun je op een goede manier gebruik maken van kortingswebsites. Heb je bijvoorbeeld in een maand veel verjaardagen of heb je surprise en moet je cadeautjes kopen? Dan kun je ook deze artikelen via kortingswebsites kopen. Zo kun je dus letterlijk geld overhouden aan het kopen van cadeaus.

Cashback websites

Iedere aankoop die je doet op een cashback website levert je een aantal clicks op of je krijgt een percentage van het aankoopbedrag terug. Als je regelmatig aankopen doet via het internet is het dus rendabel om dit te doen via deze cashback websites. Je moet wel een bepaald bedrag bij elkaar sparen om echt een bedrag teruggestort te krijgen. Als je meerdere aankopen doet van kleine artikelen, maar misschien ook zelfs vakanties en verzekeringen kan dit bedrag sneller oplopen en kun je maximaal profiteren.

Korting trekt klanten aan

Klanten zijn verzot op het krijgen van korting. Als jouw kortingswebsite een beetje goed in elkaar steekt en je handig kunt inspelen op bijvoorbeeld marketingtrends en van tijd tot tijd een goede actie kan bedenken waarbij producten of diensten gekocht kunnen worden, kun je klanten aantrekken. Het klinkt heel simpel, maar je zult er wel wat tijd in moeten steken om er voor jezelf veel voordeel uit te kunnen gaan halen.

Plaats berichten op social media

Berichten plaatsen op social media met een zeer catchy uiterlijk, misschien zelfs wel in de vorm van een advertorial kan zeer aanstekelijk werken. Sommige websites zijn er zelfs meester in om klanten te lokken via deze aandachttrekkende advertorials en dergelijke. Shops als Koffietheeplaza.nl en Lovegids.nl maken hier veel gebruik van, door interessante informatie te bieden aan andere websites die hier weer een artikel over kunnen plaatsen. Naar aanleiding van het zien van zo'n advertorial is het dus de bedoeling dat klanten de website ook echt bezoeken en verleid worden door het aanbod.