Geld verdienen door vriendenkorting Online weddenschappen met gratis geld Geld verdienen met beleggen
Wij vertellen u hoe u gemakkelijk geld kunt verdienen op internet!

Geld verdienen met kortingscodes

Geplaatst op: 20-01-2014

Het gebruiken van kortingscodes is al een redelijk normale zaak, maar zit ook nog steeds in de lift. Kortingscodes en vouchers zijn beschikbaar op verschillende websites en worden al veelvuldig gebruikt door tal van doelgroepen en voor zowel producten als diensten. Mensen zijn in tijden van crisis nu eenmaal heel blij met korting en willen altijd wel geld besparen of producten zelfs gratis kunnen krijgen. Je vind zulke kortingscodes heel gemakkelijk via het overzicht van kortingscodes. Gebruik voor aankoop altijd bijvoorbeeld google om een kortingscode voor de shop waar je iets wil kopen te vinden.

Populaire kortingscodes

Dat kortingscodes ook ontzettend populair zijn, mag duidelijk zijn. De codes worden ook echt gebruikt voor tal van artikelen. Zowel voor kleding, vakanties, verzekeringen en dagjes weg worden deze codes gebruikt om tientallen euro's te kunnen besparen. Het is aan te raden om het aanbod van concurrenten ook zeker in de gaten te houden, voor je het weet komt misschien wel je grootste concurrent met een betere korting.

Regelmatig besparen

Besparen is nog interessanter als je producten of diensten op internet kan aanschaffen die je normaliter ook in de winkel of ergens anders had kunnen kopen. Als consumenten of potentiële klanten zich in kunnen schrijven voor jouw nieuwsbrief of misschien op een mailinglist kunnen staan. Zo zijn ze op de hoogte en kunnen ze regelmatig zelfs besparen.

Inspelen op consumenten

Het geven van korting is extreem handig als je wil inspelen op de wens van consumenten. Vooral in bepaalde seizoenen en in combinatie met diverse feestdagen en perioden in het jaar. Een goed voorbeeld hiervan is Valentijnsdag. In de aanloop naar deze dag wordt er al veel reclame gemaakt voor speciale producten of diensten die er voor een geliefde besteld kunnen worden. Denk aan parfum (bv Onlineparfumerieshop.nl) of dameskleding (bv Uniqkleding.nl). In de aanloop naar de kerstperiode zijn het natuurlijk de kerstkado's die het goed doen. Ook dan zijn parfum en kleding natuurlijk weer populaire ideeen. Maar door het vele bredere publiek is het aanbod van aanbiedingen een stuk groter. Er tussen uit springen is dan een stuk lastiger.