Gratis krasloten geld Geld verdienen met email Verdien geld met dagaanbiedingen
Wij vertellen u hoe u gemakkelijk geld kunt verdienen op internet!

Geld verdienen met enquêtes

Geplaatst op: 26-05-2014

Er zijn online meerdere websites die een vergoeding bieden voor het invullen van enquêtes. Hoeveel deze vergoeding is verschilt per aanbieder. Bij sommige bedrijven krijg je betaald per ingevulde enquête en in sommige gevallen ontvang je een vergoeding per beantwoordde vraag. De vergoeding die je hiervoor ontvangt kan zowel in geld worden uitbetaald, maar het is ook mogelijk dat je spaart voor cadeau of dat je juist kans maakt op prachtige prijzen. Dat hangt puur af van de organisatie waarbij je deel uit maakt.

Hoe werkt het?

Onderzoek wordt er altijd gedaan. Vooral vanuit het bedrijfsleven zijn de meningen van consumenten ontzettend gewild. Onderzoeksbedrijven spelen om die reden hier slim op in door mensen te verzamelen die bereid zijn tot een kleine vragenlijst en die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een mooi zakcentje. Je kunt jezelf gratis aanmelden bij de onderzoeksbedrijven. In sommige gevallen ontvang je zelfs een welkomstbonus. Na je aanmelding krijg je geregeld e-mails met daarin uitnodigen om enquêtes in te vullen. Deze enquêtes behoren tot de interesses die jij bij je aanmelding hebt doorgevoerd.  De duur van deze enquêtes verschillende. De een kan binnen 5 minuten zijn afgerond, en sommige kunnen 20 minuten duren.

Hoeveel kun je verdienen?

Het invullen van online enquêtes is geen manier om stinkend rijk te worden. Je verdiend namelijk maar een paar euro per enquête die je invult. Het is vooral een goede manier om een zakcentje bij te verdienen. Het kost namelijk weinig tijd en het wordt niet als vervelend ervaren.

Enkele welbekende en betrouwbare onderzoeksbedrijven zijn: Toluna, MySurvey, Ipsos Acces Panels en PanelWizard.