Geld verdienen met enquêtes Gratis fruitautomaten speelgeld Is het financieel aantrekkelijk om zonnepanelen te nemen?
Wij vertellen u hoe u gemakkelijk geld kunt verdienen op internet!

Geld verdienen door vriendenkorting

Geplaatst op: 20-01-2014

Een ultieme win-win situatie voor jou, maar ook voor je vrienden is door je vrienden lid te maken van een kortingswebsite. Als jouw vrienden lid worden van een dergelijke website, krijg jij daar een bedrag voor, maar je vrienden ontvangen ook een bedrag omdat zij lid zijn geworden van de desbetreffende website. Zo kunnen jullie er beiden nog wat aan over houden.

Waarom je vrienden uitnodigen

Je vrienden uitnodigen kan dus nogal lucratief zijn. Zelfs; hoe meer vrienden jij uit weet te nodigen, hoe meer geld jij daaraan over kan houden en daarbij ontvangen al je vrienden ook nog eens een leuk bedrag. Dus hoe meer vrienden, hoe meer mensen van de betreffende website kunnen profiteren.

Diverse websites

Niet alleen bij kortingswebsites is dit het geval, je kan ook profiteren door bijvoorbeeld je vrienden aan te melden bij diverse goksites. Als je vrienden zich via jou aanmelden bij een goksite kunnen zij ook hier profiteren van leuke extra's, maar krijg jij daar ook weer extra punten voor bijgeschreven.

Maak je vrienden attent op diverse acties

Je kan na het aanmelden van je vrienden hen ook nog eens attent maken op diverse acties op de betreffende websites. Of het nu nieuwe kortingen zijn, nog meer korting op diverse producten of kortingen die bijna voorbij zijn. Als jij weet dat jij en je vrienden geïnteresseerd zijn in dat soort acties kunnen jullie daar weer handig van profiteren en zo lekker doorgaan met het ontvangen van korting.